Премиерът Борисов за катастрофата с бащата на президента Радев: Това ме връща действително преди 90-а година

rsz_boiko_borisov_cvetan_cvetanov

Премиерът Бойко Борисов коментира катастрофата с участието на президента Румен Радев. Той говори пред активисти от младежката организация на ГЕРБ. Те участва в 11-ия “летен университет” на МГЕРБ. Той се провежда край Варна – в курортния комплекс “Св. Св. Константин и Елена”, под мотото – “Само истината, НЕ на фалшивите новини”.

rsz_harmanli_katastrofa_georgi_radev_bashta_prezident

Борисов зави: “Питаха ме миналата събота, а аз не знаех. Гледах клипа. Това не е клип, а от видеонаблюдението в града – 6 камери. Гледах действията на полицаите, другите участници не ме интересуват. Около 45 минути мърлява работа. Идва една патрулка, вижда, чуди се, чак на 25-ата минута почват да обезпечават катастрофата, идват други, отиват си. Отиват после на оперативка с един случайно попаднал. Защо не попадна случайно от ГЕРБ някой, а лидер на БСП? Как случайно попадна с нашите полицаи, под дървото на седянка. След това на другия ден разбирам, че и на събор са ходили“, коментира премиерът.

И накрая, милицията изкара невинния виновен, а пък той разбира се няма претенции. Това ме връща действително преди 90-а година“, каза още Бойко Борисов.

Споделете тази публикация! Дайте шанс и на приятелите си да бъдат информирани!

loading...
 1. румен стоянов

  Интересно…
  .
  Живеем в най-уредената Държава в света…!
  – Какво се случва…:
  Здрав мъжага блъска с инвалидна триколка колата на президентския баща…
  (ще приемем, че ужким не знае кой е в ударената кола…)
  Гледаме един двата записа (…били 6 камери…!!! Дали в София има кръстовище с толкава…???)…:
  1. Кръгово кръстовище в което всички се движат с 15 – 20 км/ч… Браво…, ред…, хармония…
  2. В кръстовището навлиза триколка с 5 – 10 км/ч, без да е МПС и се движи плътно в ляво.
  (…а не в дясно,щом ще напуска кръстовището… Лошо…, защото в посоката в която се движи на кръстовището има широка пешеходна пътека пригодена и да инвалидни колички…)
  3. В „кръговото“ навлиза и кола с 15 – 20 км/ч, но… триколката вместо да продължи да се движи в ляво, завива рязко в дясно и се блъска в леката кола, без да подаде визуален сигнал с ръка (мигачи не са монтирани)… Много лошо… Часът е 09,38,30…
  4. Мъжът от триколката, здрав мъжага, който очевидно не е инвалид, рипва пъргаво, вика полиция и о…, Чудо…!!! След 3 мин и 30 сек пристига пътна полиция…!
  – Истинско Чудо…!!
  5. На 8 мин и 30 сек. пристига и чакащата линейка…
  – Е това вече е… Велико, Велико чудо…!!!
  .
  Живеем в най-уредената държава…! Живеем в държавата на Чудесата…
  А, да не забравя… – Какво стана с детеубиеца и министър Московски, с “асфалта” до Своге мек като дъвка, с КТБ, с Олимпик, с несъществуващата “чума”…
  .
  – А, бе къде се покри Цацарката…???
  .

 2. минавам от тук

  Това, че някой пред теб е нарушил правилника дава ли ти право да го блъснеш ? Триколката щом не е МПС значи водача не е длъжен да знае правилника. Пешеходеца също. Водача на автомобила обаче е длъжен да знае и спазва правилника. И там никъде не пише че има право да блъска нарушителите !!! Точно обратното, пише че трябва да предотвратява ПТП. Да не говорим че има перфектна видимост. ….. Възмутително е нахалството на бащата на президента че не се чувствал виновен. Възмутително е поведението му че не слиза да види какво е станало, да помогне, да се извини. Възмутително е поведението на полицаите. Възмутително е поведението на активиста на БСП. Възмутително е поведението и на самия президент, да се изтъпани след два дена с поредните червени глупости срещу правителството и вместо да си замълчи, седнал да говори за катастрофата край Своге. Копирано от: https://cherveno.bg

 3. Български ГРАЖДАНИН.

  Първо не разбрахме къде по точно ви връща тази ситуация в 90 -те години.
  Второ оказа се че много ресурси се изхабиха за разследване например, близко по време с инцидента с минитерския син, на онова дете дето го нахапа куче- че кой ли не бе разследван и виновен- собственик на кучето,бабата на детето. А не разбрахме разследва ли се смърта на детето,не на кой да е ,а на министър Московски.Нима това дете не заслужава справедливост, нима не всички сме равни пред закона.Защо не разбрахме нищо за това българско дете по чия вина си отиде. Пък и наказан ли е виновника.

Вашият коментар

Червено © 2016 Tyxo.bg 

counter Frontier Theme