Заметник-председател на БСП: Къде е Лиляна Павлова, защо не е в следствието, защо не я разпитват?!

liliana-pavlova-boiko-borisov

Оставка на цялото правителство е единственият изход от политическата криза в момента“. Това заяви зам.-председателят на БСП Кирил Добрев на пресконференция в централата на партията.

От БСП не са изненадани от оставките на тримата министри и смятат, че са доста закъснели.

Днес възлови министри от “правителството на стабилността” си отиват. Вицепремиер за пореден път истерично и остро реагира, възразява на премиера. По същество това се нарича правителствена криза“, коментира Добрев.

Припомняме, че тримата министри – Ивайло Московски, Николай Нанков и Валентин Радев, подадоха днес тази сутрин оставките си пред премиера Борисов. Те обявиха, че поемали “политическа” отговорност за трагичната катастрофа край Своге, отнела 17 живота.

Защо Росен Плевнелиев не е привикан в следствието?!”, попита Кирил Добрев. Той като регионален министър е обявил поръчката за ремонта на смъртоносния път край Своге, обявиха от БСП.

“Къде е Лиляна Павлова, защо не е в следствието, защо не я разпитват?!“, недоумява социалистът. Тя е пуснала пътя, с акт 16 през 2016 година, коментира Добрев

Социалистите питат още – има ли връзка между политици и строителни фирми?!

От БСП настояват и за оставките на правосъдния министър Цецка Цачева – заради избягалите затворници и срива на Търговския регистър, както и на земеделския Румен Порожанов – заради кризата с избитите домашни животни.

Споделете тази публикация! Дайте шанс и на приятелите си да бъдат информирани!

loading...

Вашият коментар

Червено © 2016 Tyxo.bg 

counter Frontier Theme