Ето какво разказаха за катастрофата в Харманли родителите на президента Радев

rsz_harmanli_katastrofa_georgi_radev_bashta_prezident

В 9 часа и 37 минути на 17 август, охранителната камера на кръговото кръстовище в Харманли запечатва удара между електрическа триколка на човек с инвалидност и семейния автомобил на родителите на президента Румен Радев. Зад волана е баща му – Георги, който шофира от 40 години и има талон за изряден шофьор.

Влизам в кръстовището и пред мен няма никой. Нищо не виждам“, твърди Георги Радев пред bTV.

Според съпругата му – Станка Радева, триколката просто връхлита върху тях. Версията на човека, който е бил с нея, обаче е друга. Стефан Тодоров твърди, че колата на бащата на президента му е пресякла пътя и той се е ударил в предната й броня.

В тази ситуация – арбитър е пристигналият на място полицейски екип, коментира bTV. Той съставя акт на шофьора на триколката, който е и пострадал при инцидента. Стефан Тодоров обаче смята, че не е виновен в тази ситуация.

Не го обвинявам, разбирате ли?! Нито себе си, нито него обвинявам“, споделя Георги Радев.

Прокуратурата проверява пътния инцидент. В констативния протокол за произшествието пише, че водачът на инвалидната триколка – Стефан Тодоров, променя движението си внезапно и удря странично лекия автомобил.

На никого не съм оказвал давление (да прикрие катастрофата – бел. ред.)”, твърди Георги Радев.

Даже полицаят ми каза – бай Георги, дай да те закараме в болница?! Аз се притесних много. Устата ми пресъхна...”, разказва още бащата на президента.

btvnovinite.bg

Споделете тази публикация! Дайте шанс и на приятелите си да бъдат информирани!

 

 

loading...

Вашият коментар

Червено © 2016 Tyxo.bg 

counter Frontier Theme