Австрийският канцлер Себастиян Курц пътува с нискобюджетна компания и без охрана

себастиян курц

Австрийският канцлер Себастиян Курц  бе заснет да пътува с нискобюджетна компания и без охрана от Барселона за Виена. Хърватинът Никола Грубешич, който е качил във фейсбук снимката, обяснява, че е пътувал от Барселона до Виена с нискобюджетната Eurowings, но изведнъж забелязал, че няколко по-млади пътници са станали от своите седалки и се фотографират с някаква известна особа, а други се поздравяват с него.

Той попитал стюардесата кой е човекът, а тя му отвърнала, че това е премиерът на Австрия, Себастиян Курц. Грубишич се изненадал и успял да направи тази снимка:
себастиян курц

Ето го и оригиналния пост на Никола Грубишич:

,,Сядам тази вечер на самолета от Барселона за Виена, като пътувам с нискотарифната компания Eurowings, когато влиза познато лице, някои го снимат, други го поздравяват, питам стюардесата кой е това. А отговорът е, че е австрийският канцлер Себастиян Курц…

Австрийският канцлер чинно чакаше с останалите пътници нискотарифния полет, който закъсня два часа. После седна в икономичната класа, без придружители, без охрана и без всякакви други екстри, без които нашите политици не биха могли да отидат и до тоалетната…

Когато кацнахме във Виена си мислех, че поне там ще го чака охрана. Човекът, обаче, си слезе с останалите пътници. Сам си носеше багажа и сам напусна летището.”

loading...

Вашият коментар

Червено © 2016 Tyxo.bg 

counter Frontier Theme