Георги Кадиев: Не съм излъгал! Борисов и Цветанов са били при Бенчо. Поради това си мълчат

Borisov Cvetanov

Лидерът на извънпарламентарната партия “Нормална държава” Георги Кадиев обяви, че не е излъгал за гостуването на Бойко Борисов и Цветан Цветанов в дома на скандалния общински съветник от Бургас Бенчо Бенчев. Припомняме, че той беше арестуван заедно с Митьо Очите в Турция.

Mitio Ochite Bencho Benchev

Кадиев коментира, цитиран от изданието offnews.bg, че Бенчев отрича да е приемал в дома си Борисов и Цветанов, но десетки хора са присъствали на срещата. Това била причината лидерът на ГЕРБ и вторият човек в партията да не коментират тази тема.

Бившият депутат от БСП твърди това в публикация в социалната мрежа Фейсбук (публикуваме без редакторска намеса):

kadiev

Запознах се с Бенчо по време на депутатска кампания в Бургас през 2005. Не бях го виждал 13 години, допреди 5-6 месеца, когато случайно се видяхме в ресторант в Бургас, до Пантеона. Поговорихме общи неща и между другото спомена това за Борисов и Цветанов, които му гостували вкъщи, докато още са били служители на МВР. Разправял го е на половин Бургас, а сега чета в негово интервю за gramofona.com от 08 октомври 2017, че “всички президенти и премиери са били вкъщи”. Борисов е премиер от 2009 и естествено се отнася и за него. Сега Бенчо се отмята, предполагам са му казали да си мълчи. Най-нормалното е Борисов и Цветанов да отрекат или потвърдят. Нека го отрекат, нека ме нарекат лъжец, аз ще реша какво да предприема. Няма да го направят. Знаете ли защо? Защото са били там, имало е десетки други хора, охрана, гости и т.н., и никога не знаеш дали някой от тях няма да се разприказва. Затова и двамата просто ще си траят“, пише Кадиев.

Споделете тази публикация! Дайте шанс и на приятелите си да бъдат информирани!

Подобни публикации


loading...

Вашият коментар

Червено © 2016 Tyxo.bg 

counter Frontier Theme