Вторият човек в ГЕРБ се включи в атаките срещу Корнелия Нинова и Елена Йончева

rsz_ninova_cvetanov

Вторият човек в ГЕРБ Цветан Цветанов обвини БСП, че е била организатор на хибридна атака срещу неговата партия по време на изборите за президент през 2016 година.

Заместникът на Бойко Борисов заяви пред Нова телевизия, че тази атака продължава и сега. Доказателство за нея било признанието на депутата от БСП Елена Йончева, че участва в разследване за компроментиране на премиера.

“До този момент само сме предполагали, че БСП стои зад този сценарий, но Йончева не можа да даде смислено обяснение за фирмата си с Цветан Василев. Изпуска нервите си човек”.

Това каза Цветанов по повод думите на Йончева, че премиерът Бойко Борисов притежава къща в Барселона – сюжет, внушаван от анонимни видеоклипове в Интернет. Елена Йончева е журналист по професия.

Цветанов упрекна и лидера на БСП Корнелия Нинова. Той твърди, че тя си е послужила с неистини по темата за разпространението на чума по животните в Странджанско. Биля твърдяла, че заповедите за евтаназия на живоните са издадени, без да бъдат взети проби и без да има потвърдени резултати за заболяването, а след като експертите представили доказателства за обратното, не се била извинила.

Това, което показва като политически подход БСП – няма как да не се съмняваме, че подобни инциденти са инициирани точно от тях“, бяха думите на Цветанов по повод на протестите и споровете около евтаназирането на заразени с чума животни в Странджа.

В цялостното напрежение (в страната) допринася политиката или организационната работа на БСП“, обобщи той.

Споделете тази публикация! Дайте шанс и на приятелите си да бъдат информирани!

Подобни публикации


loading...

Вашият коментар

Червено © 2016 Tyxo.bg 

counter Frontier Theme