Корнелия Нинова: Не на джендър идеологията в българските училища! Семейните ценности са ни по-скъпи

Ninova BSP Nacionalen savet uli 2018

„Не на джендър идеологията в българските училища – нека развиваме традиционно и електронно обучение… Семейните ценности са ни по-скъпи от „третия пол“. България и българското общество не приема тази идеология. Не я вкарвайте в училищата. Губим децата си. Промиват им главичките с псевдоценности. Трябва да дадем отпор на това чрез истинските ни ценности! „.

Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова по време на разширеното съвещание на Националния съвет, на което тя представи алтернативна програма за управление на страната – „Визия за България“.

БСП започва разговор за бъдещето на България. Ние поставяме началото на един процес, който няма да бъде лек. Днес ние предлагаме алтернатива не на ГЕРБ, а на системата на прехода. Днес ние се обръщаме към народа си – да сложим край на прехода и да посочим друг път за развитие на България„, посочи Нинова.

Тя подчерта, че тази система ни убива, както са казали майките на деца с увреждания. Лидерът на БСП каза, че тази система е създадена в годините на прехода, за което всички партии имат принос.

Днес се обръщаме към всеки наш сънародник. Чуйте идеите ни. Ако имате желание, по Иван-Вазовски, който с каквито сили и компетенции разполага, да се включи в този процес. Някои от идеите ни ще бъдат оспорвани и нека да бъде така. Някои ще ядосат определени кръгове и интереси. Ще има съпротива. Предупреждаваха ни за това.

През цялото време казвах на екипите, които работеха: Не се стъписвайте пред имена и групировки!„, каза Нинова. Тя посочи, че им е казала да мислят за интереса на българина и за суверенитета на България.

Нинова предложи да се спре с разграбването на националните богатства – стратегически предприятия да бъдат забранени не само за приватизация, но и за отдаване на концесия. В този списък влизат: БДЖ, летищата, пощите, болници, плажове, НДК.

България да развива с участието на държавата стратегически отрасли на икономиката като енергетика, електроника, земеделие, машиностроене, фармация, химическа промишленост, настоява лидерът на социалистите.

Голяма грешка е да смятаме, че мигрантите могат да решат кадровия проблем на бизнеса! Не – българският бизенс трябва да си създаде кадри„, посочи Нинова. Тя се обяви за намаляване на ДДС върху храните, поиска таван на субсидиите за някои сектори в селското стопанство. Лидерът на БСП настоя за насочване на субсидии към производството на зеленчуци, плодове и месо.

Споделете тази публикация! Дайте шанс и на приятелите си да бъдат информирани!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Червено.bg © 2020 Frontier Theme