Бойко Борисов за Мис Бикини: Нито я познава, нито ѝ е купил къща, нито има дете от нея

borisov

В твърде лаконично писмено интервю за журналиста Сашо Диков премиерът Бойко Борисов отрече твърденията, че е купил къща на манекенката Борислава Йовчева в Барселона.

Ето и пълният текст на интервюто с премиера Борисов, анонсирано вчера (10 юли) в предаването “Евродикоф” и цитирано от електронното издание offnews.bg:

Сашо Диков: Запознат ли сте с видеоматериала, пуснат в социалните мрежи, наречен „Да спрем разграбването на България“? Тук се правят внушения по ваш адрес, свързани с манекенката Борислава Йовчева, нейната къща в Барселона и нейното участие в редица фирми. Какъв е коментарът ви за това видео?

Премиерът Борисов: Не съм запознат. Както ви е известно, напоследък станахме свидетели на множество фалшиви новини и внушения по мой адрес от анонимни автори.

Сашо Диков: На 26.02.2016 г. в парламента ви попитах как ще коментирате информацията, че сте подарил къща в Барселона на своя метреса за 1.5 млн. евро. Тогава отговорът ви беше „Който намери къщата, да я вземе“. Имате ли нещо да добавите с оглед на видео материала, посочен по-горе ?

Премиерът Борисов: Категорично това не е вярно. Няма какво повече да добавя и сега.

Сашо Диков: В публикация на в-к „Марица“ от 18.11.2013 г. четем: „Столичната клюка гласи, че Бойко е кандидат-зет на Станко Йовчев“ /брат на Борислава Йовчева/ . Познавате ли Борислава Йовчева и какви са или какви са били отношенията ви с нея?

Премиерът Борисов: Не.

modelka Borislava Iovcheva

Сашо Диков: В интервю за списание “LOVEstyle” от месец юни 2012 година казвате: „Има една госпожица, която ми е по-близка, но ако я обявя, ще я разкостят. Когато приключа с държавната работа, ще се оженя и ще си я прибера”. Борислава Йовчева ли визирате?

Премиерът Борисов: Не.

Сашо Диков: На страницата на „Биволъ“ във Фейсбук се задава въпроса „Г-н Борисов, имате ли дете от госпожа Борислава Йовчева?“. Въпреки свръх деликатния характер на въпроса, искрен и убедителен отговор би пресякъл лавина от коментари по темата.

Премиерът Борисов: Не.

Как ще коментирате цитираните във видеото имена на хора и фирми? Каква информация имате за тях и какви са връзките ви с тях?“.

Сашо Диков: Фалшиви новини вече не коментирам. Скалъпената история с гръцкия остров ми е обеца на ухото.

——-

В предаването “Евродикоф” снощи бизнесменът Александър Чаушев заяви, че къщата в Барселона, показана във видеоклипа на Facebook групата “Да спрем разграбването на България”, е негова.

Моя е собствеността. Аз не го отричам. Всичко е законно, по най-перфектния начин направено, регистрирано“, заяви  Александър Чаушев. Той категорично отказа да отговори дали манекенката Борислава Йовчева живее във въпросната къща.

Е, това не мога да го коментирам. Това е личен въпрос“, каза той.

Чаушев отказа да отговори колко е платил за къщата и от къде са парите: “Е, няма да ви отговоря на този въпрос, защото той е некоректен. Не се задават такива въпроси в цивилизованите общества за пари“.

С Лукойл нямам нищо общо от 14 години, освен че участвам в едно спортно сдружение, което спонсорира баскетболния отбор – то е с идеална цел, в управителния му съвет“, каза още Александър Чаушев.

Споделете тази публикация! Дайте шанс и на приятелите си да бъдат информирани!

loading...

Вашият коментар

Червено © 2016 Tyxo.bg 

counter Frontier Theme