Съпругата на президента със силно послание в памет на загиналите пилоти

rsz_desislava_radeva

Съпругата на държавния глава – Десислава Радева, публикува в социалната мрежа силно послание в памет на загиналите пилоти от авиобаза “Крумово”.

Съпругата на президента оценява високо работата на 24-та Авиационна база, припомняйки че военнослужещи от нея са участвали в множество спасителни акции при природни бедствия.

Г-жа Радева пише още, че думи като чест и достойнство важат с пълна сила за българската армия. Но добавя и риторичния въпрос: “Докога?!”.

Ето го и пълния текст на съпругата на президента Радев (публикуваме без редакторска намеса):

” “Ми-17″. Едно филмче, което направихме заедно с Maria Handjieva, Ognyan Stefanov и Vladimir Vladimirov, когато гореше Рила. Не пилотираха капитаните Пантелеев и Неделчев. Което не ги прави по-малко способни. Напротив!

24 -та Авиационна база-Крумово има можещи и отдадени на професията си военнослужещи, които гасят пожари, спасяват при наводнения и обилни снеговалежи.

Чест прави на НС, че отдадоха минута мълчание в памет на двамата загинали. Това можеха да бъдат други двама, които припознават за свой дълг да поддържат способностите, за да изпълняват клетвата пред Родината.

Чест, достойнство, дълг – думи, пълни със смисъл за воините на България! За щастие. Но докога?!

Погребението ще е в петък. В Пловдив. 

Момчета, почивайте в мир! Вие изпълнихте дълга си! Амин!“, пише Десислава Радева.

Споделете тази публикация! Дайте шанс и на приятелите си да бъдат информирани!

 

loading...

Вашият коментар

Червено © 2016 Tyxo.bg 

counter Frontier Theme