Премиерът Борисов застана за около 4 минути пред народните представители – скара се на социалистите и отново коментира президента Радев

rsz_boiko_borisov_premier_glasuvane_parlament

“Това, което трасира президентът Радев, това постигнахме и ние. Аз отидох да видя какво е трасирано, а то не беше трасирано нищо”.

Така премиерът Бойко Борисов отговори на въпроса на депутата от “БСП за България” Антон Кутев за това – какво е било договорено по време на визитата му в Русия. Това беше първото участие на министър-председателя в парламентарен контрол от над 11 месеца насам. То продължи около 4 минути, отбелязва изданието offnews.bg?!

Президентът Румен Радев има по-висок рейтинг от Вас и Вие просто не можете да свикнете с това“, отговори Кутев на премиера.

Борисов пък обяви, че “ГЕРБ има по-висок рейтинг от БСП, а по-висок рейтинг от този на президента има омбудсманът Мая Манолова“.

Кутев се върна на въпроса – срещата в Москва и какво е било договорено на нея. Социалистът каза, че информацията за резултатите от нея, които обявиха от нашия  Министерски съвет, се различава напълно от това, което са обявили от руската страна.

Господин Борисов, Вие очевино не се разбирате с тези хора. Имате съвършено различен начин на комуникация. Трябва да си смените екипа, защото с този няма да се справите“, каза депутатът.

Премиерът се скара на депутатите от “БСП за България”, че използват случая, за да се заяждат с него.

Срещата ни беше 3 часа с преводач. Толкова пък да не съм разбрал какво ми казва Путин. Като дойде в България, ще го помоля да ви обясни на руски, това мога да направя за вас“, каза Борисов. Той “им заръча” да попитат президента Румен Радев – “какво е трасирал при срещата си с Путин”.

Споделете тази публикация! Дайте шанс и на приятелите си да бъдат информирани!

loading...
  1. Лора Наумова Панайотова

    Дебил и глупак, който се сърди като му кажат, че лъже. По точно като го хванат, че лъже. Безгрешен като Дедо Боже……

Вашият коментар

Червено © 2016 Tyxo.bg 

counter Frontier Theme