Съпругата на президента отново блесна със стилен тоалет, впечатли гостите на приема за 24 май (снимки)

prezident Radev Desislava Radeva

Традиционният прием на президента по случай 24 май се проведе снощи в Националния исторически музей.

По случай празника съпругата на държавния ни глава Десислава Радева бе облякла стилна червена рокля. Дрехата бе разчупена с воал в областта на деколтето. Радева заложи и на класическите черни високи обувки в добавка към тоалета. Като бижута тя бе подбрала огърлица с камъни, коментира “Канал 3”.

prezident Radev Desislava Radeva viceprezident Iotova

Вицепрезидентът Илияна Йотова също бе заложила на елегантната рокля, но черна. Към нея тя бе добавила гердан с бели перли и бял часовник на дясната си ръка. Обувките на вицепрезидента бяха на среден ток и в черен цвят с бели елементи.

Корнелия Нинова също впечатли със стилна рокля. Горната й част се състоеше от красив черен плат, който елегантно падаше върху долната част на сиви, черни и бели раета. Върху роклята Нинова бе поставила красива златиста брошка с камъни. В допълнение към тях бе обула сребристи обувки с черен велур на върха.

prezident Radev rech priem 24 mai

Сред гостите на приема бяха много учители, преподаватели, професори и хора на духа. Силно представени бяха още дипломатическият корпус и църквата. Сред политиците, които присъстваха, нямаше нито един министър от правитерството на Бойко Борисов.

В словото си президентът Румен Радев подчерта, че домакинството му е само символично. По думите му духовността изживява труден момент, в който именно хора като присъстващите трябва да помогнат.

kanal3.bg

Споделете тази публикация! Дайте шанс и на приятелите си да бъдат информирани!

loading...

Вашият коментар

Червено © 2016 Tyxo.bg 

counter Frontier Theme