Корнелия Нинова зададе неудобни въпроси на премиера Бойко Борисов

Ninova bTV

Мина еуфорията, прибра се червеният килим. Време е за спокоен и обективен анализ. Положително е, че имаше среща, макар че Испания не участваше. Къде е конкретният резултат обаче?“. Това запита лидерът на БСП Корнелия Нинова в ефира на bTV.

Тя попита и защо премиерът Бойко Борисов не е изпълнил заканата си да нахрани евролидерите с палмово масло, за да видят с какво се хранят българите. Вместо да научат за двойния стандарт при продуктите, които се продават от големите търговски вериги в България, за лидерите на страните от Европейския съюз е имало много добре подготвено меню.

По тема Западни Балкани имаше много големи очаквания за конкретика.. Нищо конкретно няма. Имаме декларация с пожелания, нищо повече“, заяви Нинова.

Относно кохезията – политиката и средства към изоставащите държави – България е в тази група. Нито дума нямаше за това, че въпреки че кохезията е приоритет, с 5% ни се намаляват средствата. Същото е и със селскостопанската политика – намаляват се средставата там. Франция, като стане това, е готова да протестира и да се вдигне бунт, нашето правителство нищо не прави“, каза още Нинова.

Тя обяви, че БСП внася днес в Комисията за енергийно и водно регулиране (КЕВР) подписката за спиране на сделката за ЧЕЗ.

Левицата е събрала 200 хиляди подписа, уточни лидерът на социалистите.

Споделете тази публикация! Дайте шанс и на приятелите си да бъдат информирани!

Подобни публикации


loading...

Вашият коментар

Червено © 2016 Tyxo.bg 

counter Frontier Theme