Активисти на ГЕРБ с „кърваво писмо“ до Бойко Борисов, уредили хора на ДПС вместо тях

rsz_borisov_sabranie_gerb

Активисти на ГЕРБ се вдигнаха на бунт, защото местното ръководство на партията и общинската власт „играели“ с ДПС и уреждали техни хора. Това става ясно от писмо от членове на ГЕРБ от село Грашево (община Велинград).

„Кървавото писмо“ е написано на 24 октомври 2017 година, но е входирано в Министерски съвет чак на 12 март 2018-а, пише offnews.bg.

В писмото членове и активисти на ГЕРБ се оплакват, че хора на ДПС „се слагат“ на директорски постове. Така се губело доверието в ГЕРБ, както и в премиера и лидер на партията Бойко Борисов.

Искаме да изложим нашето негодувание и разочарование от местната общинска власт и структурата на ГЕРБ. На местните и на парламентарни избори дадохме по 450 гласа за избор на кмет на община, а след това и на депутат. Нашето негодувание е в това, че ние сме отхвърлени, не ни се помага и сме поставени в положение, в което ние губим доверие към Вас и партия ГЕРБ„, обясняват те в писмото.

От него става ясно, че един от назначените, с които членовете на ГЕРБ не са съгласни, е председателят на читалище „Виделина“, който по думите им не си изпълнява задълженията.

Нееднократно сме се опитвали да сменим статуквото чрез отчетно-изборно събрание… Назначават се хора от друга политическа партия„, жалват се активистите на ГЕРБ.

Пример за тази практика – според тях, било и назначаването на директор и учители , в местна детска градина, които „не са с нас„.

rsz_pismo_nedovolni_aktivisti_gerb

offnews.bg

Споделете тази публикация! Дайте шанс и на приятелите си да бъдат информирани!

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Червено.bg © 2020 Frontier Theme