Цвета Караянчева за президента: Радев да си мери думите! И да спре да се прави на медийна звезда!

Cveta Karaiancheva bTV

Скандалът между управляващата партия ГЕРБ и президента Румен Радев се разраства, след като в атаките към държавния глава – след шефа на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов, се включи и парламентарният председател Цвета Караянчева.

„Президентът трябва да спре с недомлъвките. Ако има някакви доказателствата за нередности, да излезе, да ги каже ясно и да сезира компетентните органи. Нека критиките на Радев да бъдат конкретни, а не да се прави на медийна завезда“, заяви Цвета Караянчева в предаването „Лице в лице“ по БТВ.

Председателят на парламента обобщи.

Не искам да задълбочавам конфронтацията между държавните институции. Ще кажа само едно – Румен Радев прекрачи една червена линия, която съществува във всички демокрации. Не може обединителят на нацията да използва такива думи по адрес на председателя на най-голямата парламентарна група. Той трябва да мери думите си! Това не беше сарказъм. Това бяха груби нападки и обиди. Президентът трябва да спре с недомлъвките! Ако има някакви доказателствата за нередности, да излезе, да ги каже ясно и да сезира компетентните органи. Не знам президентът с кой се среща във външнополитически план, но аз сега се върнах от конференция в Талин и там получихме само похвали от нашите колеги в ЕС за политиката, която водим. Нека критиките на Радев да бъдат конкретни, а не да се прави на медийна завезда!„, завърши Караянчева.

Споделете тази публикация! Дайте шанс и на приятелите си да бъдат информирани!

  1. Патка недоклатена, млъквай! Президентът е най-достойния политик в момента! Капиш!?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Червено.bg © 2020 Frontier Theme