Стефан Данаилов: “Червена” България ще ликува довечера!

Stefan Danailov

Стефан Данаилов няма нужда от представяне. Той е популярен не само като актьор и политик, но и като един от най-големите привърженици на футболния клуб ЦСКА. Във връзка с днешния реванш за “Купата на България” с отбора на “Левски” – Стефан Данаилов даде интервю за електронното издание “Блиц Спорт” (без редакторска намеса):

– Г-н Данаилов, каква е нагласата ви преди втория полуфинал между „сини” и „червени”?
-Знаете ли, аз винаги съм бил позитивно настроен. Така съм настроен и в момента. Вярвам в отбора и знам, че ще победи. И не само, че ще победи, но и ще елиминира “Левски”.

– Тимът от „Герена” обаче има добра преднина – 2:0 от първата среща?
– Така е. Неоспорим факт. Но когато ЦСКА е опрян до стената, тогава е най-опасен. Сега е последният шанс на нашите момчета, след като изпуснаха титлата.

– Статистиката показва, че откакто Делио Роси е треньор на “Левски”, отборът никога не е допускал три гола в един мач. А сега на ЦСКА са му нужни минимум толкова попадения и успех с два гола разлика.
– Ами то винаги има първи път, нали знаете. А си спомнете какъв беше съставът ни в първия двубой – липсваше половината ни отбор. Имахме контузени, наказани. Сега обаче всички са на линия. Това ми дава вяра. Сигурен съм, че “Червена” България ще ликува довечера!

Споделете тази публикация! Дайте шанс и на приятелите си да бъдат информирани!

loading...

Вашият коментар

Червено © 2016 Tyxo.bg 

counter Frontier Theme