Вторият човек в ГЕРБ – мощно освиркан от хората по време на концерт

borisov cvetanov

Председателят на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов не пропусна да си направи PR по време на концерта на Силви Вартан в НДК.

Всичко хубаво, но когато една PR-акция е зле режисирана, често се получава обратен ефект. Вместо Цветанов да получи аплодисменти – публиката е започнала мощно да го освирква, когато излязъл на сцената, за да прочете приветствието си към голямата изпълнителка, съобщават зрители, цитирани от BNews.bg.

Silvi Vartan koncert

В залата по време на концерта в Националния дворец на културата е имало около 5000 души. Част от тях недвусмислено са изразили отношението си към заместника на Бойко Борисов в политическа партия ГЕРБ.

Ето какво написа във Фейсбук Мариела Балева, която е присъствала на концерта снощи (публикуваме без редакторска намеса): “Много се извинявам, че вместо да споделя радостта си от един незабравим концерт на Силви Вартан в НДК, ще трябва да ви съобщя за наглостта на един човек. Този човек, именуващ се Цв. Цв., се опита да развали накрая настроението на 5000 души, дошли да чуят една голяма изпълнителка. Та този Цв. Цв. поискал да му се прочете приветствието към Силви…. Ако знаете как реагира само залата – С МОЩНО ОСВИРКВАНЕ ПРЕЗ ЦЯЛОТО ВРЕМЕ. Залата дори не позволи на диктора да прочете докрая приветствието му. Но имаме “новина” – ОСВИРКАХА ЦВ. ЦВ. Ето това е”.

Споделете тази публикация! Дайте шанс и на приятелите си да бъдат информирани!

Подобни публикации


loading...

Вашият коментар

Червено © 2016 Tyxo.bg 

counter Frontier Theme