Председателят на парламента Караянчева заяви, че президентът Радев реагирал първосигнално

Cveta Karaiancheva

Президентът е институция и трябва да говори, да показва проблемите, но не по този начин, по който го прави. Трябва да чува и обратното мнение. Разбирам, че е военен, но не бива да реагира първосигнално и да напада личностно човек, който се е опитал да го критикува. Мисля, че това което той направи и личностно нападна г-н Цветанов не му прави чест. Така не се прави“. Това заяви председателят на парламента Цвета Караянчева пред БНР.

Относоно критиките за некачествените законодателни решения на сегашния парламент – Цвета Караянчева отчете, че “законодателството, което сега се прави, е по-качествено от правеното през годините назад, а парламентът е една от прозрачните институции“.

Тя коментира и апела на държавния глава за повече светлина в държавата и “да се включат прожекторите“. Караянчева изтъкна: “Нямаме драма в това. Аз не знам къде още трябва да се включат прожекторите в парламента. Всичко е отворено. Всичко е пред погледа на гражданите. Нека президентът да каже да спрем ли санирането, да спрем ли магистралите…“.

Споделете тази публикация! Дайте шанс и на приятелите си да бъдат информирани!

Подобни публикации


loading...

Вашият коментар

Червено © 2016 Tyxo.bg 

counter Frontier Theme