Публичният спор между Цветан Цветанов и Румен Радев продължава, вторият човек в ГЕРБ отново нападна президента

Radev Cvetanov april 2018

Като политици не трябва да допускаме разделение сред обществото, провокирано от нашето поведение. Заиграването със страховете, конфронтациите, личните нападки и махленските дебати нямат място в политиката. Споровете си струват, когато са за политики“.

С тези думи председателят на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов продължи публичния спор, който води с президента Румен Радев от няколко дни.

Вчера президентът Радев заяви: “Неслучайно настоявам за по-добро образование. Явно Цветан Цветанов по-трудно осмисля това, което чете“.

Цветанов днес му отговори по време на форум на организацията “Жени ГЕРБ” във Вършец.

Много е лесно да се държиш безотговорно и да разделяш. Когато един политик не може да предложи алтернатива, залита в полето на личните нападки. Да правиш внушения е много елементарен подход. Отговорният политик си служи с факти“, каза заместникът на Бойко Борисов в Политическа партия ГЕРБ.

Цветанов обвини президента, че служебното правителство, което беше назначил, е  подписало неизгодни за нас дългосрочни договори в сферата на отбраната. Освен това бързало да завърши процедурата по избор на нови изтребители за нашата бойна авиация.

Вторият човек в ГЕРБ отново нападна държавния глава, че по време на Консултативния съвет за национална сигурност в четвъртък – от Президенството са подкрепили позиция за войната в Сирия, която е близка до тезите на Русия, а не на Европейския съюз и на НАТО.

Споделете тази публикация! Дайте шанс и на приятелите си да бъдат информирани!

Подобни публикации


loading...
  1. Жеко Иванов

    Да си припомним какво каза Милош Земан за такива като Цветанов – “Интелигентът прави една грешка и после не повтаря. Човек с ниско ниво на интелигентност, по скоро дебил, прави две грешки една след друга. Какво може да се каже за тези, които правят едни и същи грешки три пъти?”

Вашият коментар

Червено © 2016 Tyxo.bg 

counter Frontier Theme