Подготвя се посещение на президента Румен Радев в Русия, Путин идва до края на годината?

Radev Putin

Предстои посещение на президента Румен Радев в Москва.

Вероятно визитата ще е в дните около 21 май, когато в руската столица ще се проведат Дни на българската култура, в чест на празника 24 май. През тази година нашият държавен глава е патрон на честванията и се очаква да се включи в културната програма, пише вестник “24 часа”.

Планират се посещения както на българския държавен глава в Русия, така и на руския президент в България. Точните дати са в процес на уточняване“. Това са съобщили от Президентството, цитирани от epicenter.bg.

Веднага след преизбирането на Путин за президента на Руската федерация, българският президент му изпрати поздравителен адрес. В него той изрази надежда двете страни да работят заедно “за разгръщането на съществуващия потенциал на двустранно взаимноизгодно сътрудничество в различни области, в интерес и за благото на нашите два народа“.

За посещението на Путин в България трябва да почакаме да завърши кризисната ситуация. Още повече, че в Сирия се намират много наши военни“. Това заяви руският посланик у нас Анатолий Макаров пред журналисти.

Споделете тази публикация! Дайте шанс и на приятелите си да бъдат информирани!

Подобни публикации


loading...
  1. БРАВО- ПРЕКРАСНА новина!!! Дано да се реализират двете визити между ДЪРЖАВНИТЕ ГЛАВИ на България и братска Русия!!!!!!!! УСПЕХ от сърце и на двамата ПРЕЗИДЕНТИ за стопляне на отношенията между двата братски НАРОДА…Българският и Руският и в отношенията между ВАС Господа ПРЕЗИДЕНТИ!!! С УВАЖЕНИЕ, С РЕСПЕКТ И С ПОЧИТ към ДВАМА ВИ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Вашият коментар

Червено © 2016 Tyxo.bg 

counter Frontier Theme