Чрез социалната мрежа Александър Йорданов “смело” заплаши Путин с бойкот на Световното по футбол

Aleksandar Iordanov

Може да е късно да се бойкотира Световното първенство по футбол в Русия, но във всички случаи ще е достойно да се бойкотира!“.

Това е написал в личния си профил във Фейсбук бившият шеф на парламента и бивш български посланик в Скопие Александър Йорданов.

Коментарът му е по повод новината, че високопоставени британски представители ще бойкотира Световното в Русия заради натравянето на бившия руски шпионин Сергей Скрипал и дъщеря му.

Защото е цинизъм да видим на откриването на първенството държавен глава чиято политика доведе до убийството на стотици деца в Сирия, агресорът дал заповед за анексирането на Крим, виновникът за десетте хиляди загинали в Украйна, безумецът след чиито заповеди загинаха 300 пътници от малайзийския пътнически самолет, виновникът за гибелта на световноизвестния ансамбъл “Александров” тръгнал да “весели” руските войски в Сирия, маниакът на ядреното въоръжаване, отровителят на невинни хора във Великобритания“, пише Александър Йорданов (публикуваме без редакторска намеса).

blitz.bg

Споделете тази публикация! Дайте шанс и на приятелите си да бъдат информирани!

Подобни публикации


loading...

Вашият коментар

Червено © 2016 Tyxo.bg 

counter Frontier Theme