Представител на ръководството на БСП: Омразата на ГЕРБ към президента Румен Радев е ирационална!

Radev Cvetanov

Омразата на ГЕРБ към президента Румен Радев е ирационална. Това заяви пред Нова телевизия депутатът от “БСП за България” и член на Изпълнителното бюро на партията Крум Зарков.

Президентът Румен Радев е избран по доста категоричен начин – с гласовете на над 2 милиона българи. Всички конспиративни теории са не само параноични, но и обидни за хората, които са го избрали. Атаките срещу държавния глава започват да излизат от рационалното. Тази омраза е ирационална! Не виждам с какво им пречи. Не виждам какво имат ГЕРБ да делят с президента, с какво толкова ги притеснява, че да го атакуват непрекъснато?!“, попита народният представител.

Още в предизборната си кампания президентът даде заявка, че ще бъде коректив на партиите, че ще нарича проблемите с истинските им имена и че ще се изправя срещу управляващите, които и да са те, когато смята, че не са прави. В момента той прави точно това, за което го поздравявам. Президентът Радев е разумен и отговорен човек – той знае какво и как да казва“, подчерта представителят на ръководството на БСП.

Обвиняват Радев в какво ли не, съпругата му е атакувана безобразно от висши представители на ГЕРБ, това не е рационално!“, подчерта депутатът от БСП.

Управляващата коалиция – въпреки многото приказки за стабилност, изглежда тъкмо обратното. Скандалите следват един след друг, което създава усещане за нестабилност“, смята Зарков.

Споделете тази публикация! Дайте шанс и на приятелите си да бъдат информирани!

Подобни публикации


loading...
  1. НИЩО….ДОБРО за НАРОДАне усещаме от Управлението на герберите!!!!!!!! ПРЕЗИДЕНТ РАДЕВ Е с КЛАСИ над тяхното поведение и действия и политика в ПОЛЗА за БЪЛГАРИЯ и за Бъдещето на РОДИНАТА НИ!!!!!!!!!!!!!!!! Мразят го защото……НЕМОГАТ да го под4инят за Тяхен послушко!!!!!!!!!!!!!!!!!! ПРОДАЖНИ ГАДОВЕ…………НИЕ- НАРОДА ВИ ….МРАЗИМЕ- СЪСИПАХТЕ НИ, ДОКАРАХТЕ НИ……….ДОоооо Просяшка тояга- ЗАСРАМЕТЕ СЕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Вашият коментар

Червено © 2016 Tyxo.bg 

counter Frontier Theme