Един от най-известните българи защити президента Радев, похвали лидера на БСП

rsz_radev_ninova

Един от най-обичаните ни актьори, който е заместник-председател на БСП, Стефан Данаилов заяви в интервю за телевизия “Bulgaria ON AIR”, че е “Бесепар кръвно“.  Той добави, че ще бъде в БСП – независимо от лидера на партията, но управлението на Корнелия Нинова му допада най-много.

Stefan Danailov

Имам много положително отношение към Корнелия Нинова, защото виждам какъв човек е. Тя е активен борец, темпераментна, много устойчив човек е. Критикувам я за фризурата и емоционалността ѝ. Ние сме силна опозиция, колкото и другарят Цветан Цветанов да ни упреква“, посочи Данаилов.

Той каза, че жената е по-борбената и по неконюнктурната, защото в политиката има много игри и ако се закачиш, “потъва и опозиция, и всичко“.

Затова ние сме силна опозиция, колкото и другарят Цветан Цветанов да омаловажава нашата работа. Няма да скрия, че ние се готвим и за избори“, каза заместник-председателят на БСП и разкри причината: “Хората стават все по-бедни“.

Стефан Данаилов коментира и визитата на руския патриарх Кирил у нас за 3 март.

Аз съм известен русофил. И много се огорчих, когато чух – аз съм обиден от това, че се твърди, че не признаваме руските освободители. Това е много странно“, каза Ламбо.

Той защити президента Радев, който е обект на критики от управляващите от ГЕРБ, че не бил защитил националния интерес, когато руският патриарх го упрекнал, че на годишнината от нашето Освобождение от турско робство сме почели паметта и на воините от други народи, а не само на руските.

Аз знам какво е отговорил президентът Радев… Той е отговорил следното – че България – освен, че признава и почита загиналите руски войници и опълченци, ние винаги сме отдавали почит към загиналите войници от други народности, които са се сражавали на фронта. Това винаги е било. Това, което ми направи впечатление е, че когато патриархът е поискал да благослови българският президент, Радев е отвърнал – благодаря, но мен ме е благословил българският патриарх!“, каза Стефан Данаилов.

И тогава идва фразата – дайте да затворим страницата. Разговорът приключва крокто – самият Кирил предлага да затворим страницата. Сега защо я отвори, защо започнаха да лаят така в това студио “Време” (на руската телевизия – бел. ред.)?! Аз често гледам руска телевизия, те плюят всичко, което е около Русия. Те не плюят само Путин. Но бяха много отвратителни по отношение на президента Радев. Аз не мога да остана равнодушен към това“, заключи Ламбо.

Стефан Данаилов беше категоричен, че българският президент Румен Радев се е държал достойно.

А това че Негово светейшество – говоря за Кирил, си е повярвал толкова много, е друг въпрос. Не е добре да си разваляме отношенията с Русия – те висят на косъм“, смята Стефан Данаилов.

Може да съм много наивен, но мисля че това не е повелята на Путин“, заключи той.

Споделете тази публикация! Дайте шанс и на приятелите си да бъдат информирани!

Подобни публикации


loading...

Вашият коментар

Червено © 2016 Tyxo.bg 

counter Frontier Theme