Ето какво скандират хиляди протестиращи под прозорците на премиера Борисов

rsz_protest_sofia_ch_e_z_borisov

Днес в цялата страна са обединени различни хора, различни политици, от различни цветове… Обединени сме в едно – искаме да отвоюваме България от паралелната държава, наречена Бойко Борисов и „Шайка“!

Този призив отправи лидерът на БСП Корнелия Нинова на протестния митинг пред Министерския съвет. В него участват и партия “Възраждане” и “Българска пролет”. Хиляди викаха под прозорците на Борисов: “Иди си, Гинка си ти!“.

Гинка от Пазарджик е Бойко Методиев Борисов“, заяви по мегафона пред множеството Велизар Енчев от “Българска пролет”.

Протестиращите блокираха центъра на София. Те се обявиха срещу скандалната сделка за “ЧЕЗ България” и срещу цялостното управление на държавата.

Ние не сме гадове, г-н Борисов, ние сме част от българския народ. Ние сме свободни хора. Няма да ни уплашите със заканите, че ще ни гоните до дупка като гадове, които искат да ви свалят. Няма да ни стреснете. Ние сме свободни хора в свободна държава и вие няма да ни отнемете това право“, заяви Нинова. А множеството отговори с възгласи “Оставка!

“Българи, поздравявам ви за смелостта да застанете с лицата си срещу властта и да кажете: „Оставка“. Скъпи българи, които днес не сте тук, благодаря и на вас. Благодарим на Видин и Северозапада, които протестираха срещу политиката на Бойко Борисов, на Варна и Бургас, на Пловдив и Благоевград”, заяви Нинова.

Споделете тази публикация! Дайте шанс и на приятелите си да бъдат информирани!

Подобни публикации


loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Червено © 2016 Tyxo.bg 

counter Frontier Theme