Румен Гечев: Защо Гинка Върбакова не попита за Цветелина Бориславова, а попита за Корнелия Нинова?

Ginka Varbakova CHEZ skandal

Няма кандидат за ЧЕЗ, който БСП да подкрепя. Има голям локум на Цветан Цветанов“. Това заяви пред “Нова телевизия” народният представител от “БСП за България” Румен Гечев.

rsz_gechev_nova_televizia

Тази сделка е вървяла ръка за ръка с правителството. Доказателствата са под прожекторите. Няма банка на света, която да финансира подобна сделка. Министърът на икономиката е принципал на Българската банка за развитие. Така че – няма как да двамата директори на банката да подпишат, без да им е казано отгоре. Ясно е, че банката е изявила готовност да помогне финансово сделката“, каза Гечев.

Представителите на “Инерком” се самозабравиха, след като бяха поканени и им беше оказано височайше внимание от управляващите – от премиера, от вицепремиера, от министъра на финансите. “Посрещнаха госпожата, тя каза, че е склонна да размишлява да даде на българската държава определени акции. Аз не знам по-голяма обида и унижение за българската държава“, заяви народният представител.

rsz_varbakova_v_parlamenta_chez

Върбакова работи за ГЕРБ. С подготвения текст тя проведе политическо мероприятие (по време на изслушването й пред две комисии в Народното събрание – бел.ред.). Защо не попита за Цветелина Бориславова, а попита за Корнелия Нинова. Само че лидерът на БСП може да докаже произхода на парите си, а Върбакова – не?!”, попита депутатът Гечев.

Споделете тази публикация! Дайте шанс и на приятелите си да бъдат информирани!

Подобни публикации


loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Червено © 2016 Tyxo.bg 

counter Frontier Theme