Съпругата на президента демонстрира стил на приема за 3 март, министър-председателят не уважи събитието (снимки)

borisov radev

Вицепрезидентът Илияна Йотова и съпругата на президента – Десислава Радева, бяха в тоалети в зелен цвят на приема, който президентът Румен Радев даде снощи  във Военния клуб по случай 140 години от Освобождението. По традиция приемът се прави в Бояна, но този път заради юбилея бе избран клубът на българските военни в центъра на София.

priem 3 mart prezident Radev Desislava

Нито един високопоставен представител на ГЕРБ не уважи  държавния прием, който президентът Румен Радев даде в чест на националния празник.

rsz_priem_prezident_3_mart

В залата на Военния клуб беше целият дипломатически корпус, начело с посланиците на САЩ, Русия, Япония, Китай, Турция, Германия, Франция и всички останали страни-членки на ЕС, първите дипломати на страните от Близкия изток, Америка, Азия и Австралия. Заедно с тях бяха много учени, писатели, военни.

На всички тях направи огромно впечатление отсъствието на министър-председателя Бойко Борисов, на председателя на парламента Цвета Караянчева, на вицепремиерите, на министрите и на политици от ГЕРБ. Имали указания от най-високо ниво да не присъстват на приема, даван от президента Радев. Това твърди изданието epicenter.bg, което цитира депутати на ГЕРБ, които са имали покани за приема.

Единственият  от парламентарната група на ГЕРБ, който уважи приема на президента, бе Вежди Рашидов.

За всеобщо учудване липсваха и представители на “Обединени патриоти”. Изключение направи зам.-председателят на Народното събрание Явор Нотев.

Всеки народ има своя връх. Нашият е трети март“, заяви в словото си президентът Румен Радев. Той специално благодари на присъстващите чужди посланици за “чудесната съвместна работа” с българските институции.

Споделете тази публикация! Дайте шанс и на приятелите си да бъдат информирани!

Подобни публикации


loading...

Вашият коментар

Червено © 2016 Tyxo.bg 

counter Frontier Theme