Гинка Върбакова явно ще съди президента Радев, нападна и Корнелия Нинова

rsz_varbakova_v_parlamenta_chez

Гинка Върбакова заплаши със съд всички, които са накърнили името на компанията – кандидат да купи ЧЕЗ през последните дни, с обидни квалификации. Бизнесдамата очевидно има предвид и президента Румен Радев, който се усъмни – дали купувачът на ЧЕЗ “Инерком” няма “политически гръб”, коментира epicenter.bg.

Върбакова директно нападна и лидера на БСП Корнелия Нинова: “Политици от една партия попитаха – как може Гинка от Пазарджик да си купи ЧЕЗ. Бих върнала въпроса – как може млада дама на 28 години от село Крушовица да си купи „Техноимпекс“ “, каза тя.

Гинка Върбакова се появи в Народното събрание, за да участва в съвместно заседание на Комисията по енергетика и Комисията за контрол над службите за сигурност, прилагането и използването на специалните разузнавателни средства.

Бизнесдамата се яви с малка черна рокля и светлосиньо палто. Сутринта при премиера Борисов тя беше с друга рокля – също в тъмни цветове. За срещата с депутатите обаче Гинка Върбакова беше сменила визията, както и прическата (сигурно бе намерила време да мине и през фризьора), отбелязват от epicenter.bg.

Заседанието на двете комисии започна с нейното изявление, в което тя обяви, че отказва компанията “Инерком” да участва в политическия сценарий около сделката.

Съгласни сме да включим държавата в сделката, така че да има контрол върху електроразпределителното дружество в бъдеще, за да бъдат сигурни крайните потребители“, заяви Върбакова.

Веднага ще започнем разговори с продавачите да включим държавата в тази сделка“, изтъкна тя.

Не сме търсили разговори с нито един български политик. Тази сутрин се запознах с Бойко Борисов“, каза още Гинка Върбакова.

Няма да допуснем да ни превръщат в марионетка, да пускат слухове, че сме подставени лица. Който твърди подобни неща, ще трябва да ги доказва в съда“, каза бизнесдамата.

Докато тя плашеше с адвокатите на фирмата, депутати от БСП възмутено коментираха, че Върбакова се намира в Народното събрание на Република България.

epicenter.bg

Споделете тази публикация! Дайте шанс и на приятелите си да бъдат информирани!

Подобни публикации


loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Червено © 2016 Tyxo.bg 

counter Frontier Theme