Председателят на парламента Караянчева от ГЕРБ отново критикува президента Радев

Cveta Karaiancheva

Председателят на парламента Цвета Караянчева от ГЕРБ отново отправи критики към президента Румен Радев.

“Не съм броила колко вета е наложил президентът. Той има своето право. Ние имаме своите аргументи да го преодолеем. Ако толкова често се налага вето, то девалвира… Оставам с впечатление, че когато един закон не харесва на БСП, президентът го връща. Надявам се г-н Радев вече да разбере, че правителството и мнозинството работят една и съща политика”, коментира Караянчева пред БНТ.

Тя защити и скандалната Истанбулска конвенция, която ще принуди нашите деца да учат за измисления “социален” или “трети” пол.

“Дебатът продължава. Хората се вълнуват от тази тема. Аз инициирах конструктивен дебат в СУ и всяко едно мнение е качено на сайта на парламента. Грешка беше, че не го направихме по-рано. Но ние подценихме тези тъмни сили, които се намесиха и вкараха много драма и неистини в тази тема. Започна да се говори за промени в конституцията, за трети пол, вкараха се понятия, които не присъстват в този документ. Дори заглавието Истанбулска конвенция не беше коректно”.

Очевидно скандалната конвенция не е отпаднала от дневния ред на ГЕРБ, въпреки че премиерът Борисов обяви, че я оттегля, коментират анализатори.

Споделете тази публикация! Дайте шанс и на приятелите си да бъдат информирани!

Подобни публикации


loading...
  1. Лора Панайотова

    “…Надявам се г-н Радев вече да разбере, че правителството и мнозинството работят една и съща политика …” Ами той за това връща законите, защото и вие, и правителството сте еднакво некомпетентни!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Червено © 2016 Tyxo.bg 

counter Frontier Theme