Пореден трус при управляващите! Сидеров с остра атака към водещ депутат на ГЕРБ

Siderov Dobrev GERB

Делян Добрев е най-уникалният случай в българския парламентаризъм – депутат в оставка. Той си подаде оставката. Конституционният съд каза ясно, че тази оставка трябва да бъде приета След това той се вкопчи в парламента и сега стои незаконен депутат“. Това заяви в ефира на “Нова телевизия” лидерът на „Атака” Волен Сидеров. Неговата партия е част от “Обединени патриоти”, които формират с ГЕРБ управляващата коалиция в България.

Сидеров коментира интервю на Делян Добрев за “Нова телевизия”. Преди дни депутатът от ГЕРБ заяви, че в управляващата коалиция “хипотетично „Атака” може да бъде заместена от ВОЛЯ” на Марешки.

Като какъв се изказва? Ако е от името на ГЕРБ, ръководството на ГЕРБ да потвърди неговите думи. Ако се изказва самостоятелно, то тогава трябва да напусне парламента – той няма право да се изказва за нещо, което е сключено като коалиционно споразумение. А той размества партии. Не знам какво го движи този млад човек. Ръководството на ГЕРБ трябва да вземе отношение“, заяви лидерът на “Атака”.

Изобщо не ме интересува какво смята Делян Добрев, той не е фактор“, каза още Сидеров.

Той даде за пример скандалната Истанбулска конвенция, която въвежда измисления “социален” пол, известен и като “трети” пол.

Ръководството на ГЕРБ си беше подготвило гласуване, така че дори без нашите гласове тази конвенция да мине. Слава Богу, лидерът на ГЕРБ осъзна, че това не е добре за тях“, коментира Сидеров.

Споделете тази публикация! Дайте шанс и на приятелите си да бъдат информирани!

Подобни публикации


loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Червено © 2016 Tyxo.bg 

counter Frontier Theme