Съпругата на президента показа безупречен стил по време на официалната визита в Армения (снимка)

Radeva Erevan

Президентът Румен Радев е на държавно посещение в Армения по покана на своя колега Серж Саркисян. По време на официалната си визита българският държавен глава е придружаван от съпругата си Десислава Радева.

rsz_prezident_radev_sapruga_erevan

В Ереван българският президент Румен Радев и съпругата му посетиха в Мемориала на арменците, които са станали жертви на турския геноцид. Там поднесоха цветя и почетоха паметта на повече от милион и половина арменци.

В Ереван първата ни дама Десислава демонстрира перфектен стил. Тя съобрази напълно тоалета си с изискванията на протокола, пише изданието epicenter.bg.

Г-жа Радева се появи в костюм от две части – рокля и сако в традиционната комбинация от черно и бяло. Изчистеният дизайн на роклята с дължина под коляното напълно отговаряше на добрия етикет за случая. Сакото, изработено от модерната за зимния сезон вълнена материя, бе решено в пепеливо-бял нюанс. Стилът на тоалета се допълваше от тънки ивици черен тюл по дължината на ревера, ръкавите и джобовете на връхната дреха.

rsz_desisilava_radeva_erevan

Прическата на Десислава Радева беше в синхрон със стилната й визия. Изсветлената в крайщата коса и асиметричният бретон придаваха безупречен вид на първата дама.

epicenter.bg

Споделете тази публикация! Дайте шанс и на приятелите си да бъдат информирани! Харесайте страницата ни във Фейсбук!

Подобни публикации


loading...

Вашият коментар

Червено © 2016 Tyxo.bg 

counter Frontier Theme