Прогноза на Цветелин Кънчев: След 30 години в България ще има 3 милиона роми

rsz_cigani_bradvi

Не разсъждаваме какви са реалните проблеми на обществото. След 30 години България я чака демографски срив. Тогава в тази държава ще има – минимум, между 2 и 3 милиона цигани, от които по-голямата част – неграмотни“. Това обяви лидерът на партия “Евророма” Цветелин Кънчев пред телевизия „Bulgaria ON AIR“.

Цветелин Кънчев смята, че случаи като този в Ихтиман ще стават все по-чести, защото дори в момента в района съотношението между българи и роми било – 60/40. Припомняме, че през миналата седмица цигани в Ихтиман нападнаха полицаи, за да им попречат, когато те се опитали да арестуват нарушители.

В квартал “Факултета” в София не се краде ток, откакто разпределителните дружества са в частни ръце. Всички излишъци, които не излизат в сметката на Енергото, се сторнират към циганските махали. Всичко идва от това, че някой има апетит към целия парцел, на който е построен кварталът“, категоричен е Кънчев.

Според него на хората от квартал “Факултета” наистина им е омръзнало да бъдат мамени със сметките за ток.

Общинският съветник от ВМРО Карлос Контрера е на противоположното мнение: “Ток във “Факултета” все още се краде и точно това предизвиква високите сметки за ток на някои“.

Споделете тази публикация! Дайте шанс и на приятелите си да бъдат информирани! Харесайте страницата ни във Фейсбук!

Подобни публикации


loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Червено © 2016 Tyxo.bg 

counter Frontier Theme