Ето как съпругата на президента реагира на опита да бъде замесена в скандал със служители на МВР

Radeva izliza ot kola na NSO

Съпругата на президента Румен Радев косвено коментира опита на служители на МВР да спрат автомобил на Националната служба за охрана (НСО), в който тя е пътувала.

Колата на НСО е била обозначена, че е със специален режим на движение.

Десислава Радева недвусмислено е взела отношение по случая, пише изданието offnews.bg. В профила си в социалната мрежа Фейсбук тя е публикувала статия, която се отнася до тълкуването на думата: “комплот”. В нея са посочени и синоними на думата: заговор, съзаклятие, конспирация, покушение, атентат, интрига, скрит план.

Първоначално по случая беше разпространена подвеждаща информация за това, че Радева сама е шофирала автомобила на НСО. Дори се твърдеше, че колата е била преследвана от патрулки. Това беше огласено от издания, които са собственост на олигарха и депутат от ДПС – Делян Пеевски: Шефът на НСО отрече информациите, че съпругата на президента Радев карала скъпа кола, която била преследвана от патрулки 

По-късно информацията беше опровергана и от НСО, и от президентството.

От НСО обясниха, че в конкретния случай се касае за обикновена полицейска проверка. “Уточняваме, че във връзка с безопасността на охраняваните лица, когато се налага ползване на специализиран транспорт, същият се осигурява по реда на ЗНСО – със служебен автомобил, управляван от водач на НСО“, уточниха от службата.

По случая е разпоредена проверка, която ще изясни всички факти и обстоятелства. При положение, че бъдат установени нарушения от страна на наши служители, ще бъдат предприети съответните мерки“, обявиха от НСО.

Споделете тази публикация! Дайте шанс и на приятелите си да бъдат информирани! Харесайте страницата ни във Фейсбук!

loading...

Вашият коментар

Червено © 2016 Tyxo.bg 

counter Frontier Theme