Шефът на НСО отрече информациите, че съпругата на президента Радев карала скъпа кола, която била преследвана от патрулки

rsz_1desislava_radeva

В никакъв случай г-жа Радева не е шофирала автомобила, не е имало преследване в София с патрулки. Тя е била в колата с охраната си и с шофьора„. Това заяви бившият шеф на Националната служба за охрана (НСО) в оставка ген. Ангел Антонов, цитиран от „24 часа“.

Той коментира информации в някои медии, че в началото на февруари миналата година две патрулни коли на полицията са преследвали в квартал „Бояна“ в София автомобил „Мерцедес“. Той бил шофиран от съпругата на президента – Десислава Радева, писаха първо електронни издания, собственост на олигарха и депутат от ДПС – Пеевски.

Не става въпрос за инцидент, имаме нарушена координация между отделните служби – не са разпознати колите„, категоричен бе ген. Антонов.

„Случват се подобни случаи, но ще търсим първопричината след като анализираме ситуацията„, допълни той. Антонов обясни, че всички останали подробности ще съобщи след приключване на проверката.

Не става въпрос за гонки, нито за съпротива. Ще се разберем с колегите и ще си сътрудничим за изясняване на случая„, каза той.

Не може така безотговорно да се говори, че г-жа Радева е карала автомобила. Как си представяте ВИП-лицето да кара автомобила?! Това е невъзможно!„, отсече шефът на НСО в оставка.

В момента извършваме проверка по цялостната ситуация около случая и ще се изяснят всички подробности и всичко, което се е случило. Докладват ми се нещата и ще се извършат и допълнителни проверки, докато имам тази възможност„, допълни ген. Антонов.

Ако има нарушения от наша страна – от колегите, ще се вземат мерки от ръководството. Ще го съгласувам с колегите от Жандармерията, които са си извършвали постоянната си работа„, допълни Ангел Антонов.

Споделете тази публикация! Дайте шанс и на приятелите си да бъдат информирани!

  1. Ама разбира се … не е била Деси Радева . В колата е бил Радо Десиславов . И не е била кола на НСО, а на ДСО . И не Мерцедес, а Москвич. Не са я гонили до Бояна, а до Централна Баня .

  2. „Не може така безотговорно да се говори, че г-жа Радева е карала автомобила. Как си представяте ВИП-лицето да кара автомобила?! Това е невъзможно!„, отсече шефът на НСО в оставка. Копирано от: http://cherveno.bg
    следващия път като видиш Борисов да слиза от шофьорското място на служебния джип ,може и на него да му го кажеш

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Червено.bg © 2020 Frontier Theme