Вицепремиерът Каракачанов с гореща информация за случилото се със съпругата на президента

Desislava Radeva

Вицепремиерът Красимир Каракачанов коментира обстоятелствата около инцидента със служебната кола на НСО, в която е пътувала съпругата на президента – Десислава Радева. Този инцидент възникна в началото на февруари 2018-а година.

Каракачанов заяви, че става въпрос за недоразумение. „Това е кола на Националната служба за охрана. Просто колегите от патрула не са забелязали лампите на колата на НСО. Тъй като става въпрос за вечерно време, голяма кола, затъмнена, тръгват след тях и при проверката установяват, че това си е кола на НСО„, коментира Каракачанов пред bTV.

Не е имало препречване. Просто – докато се установи каква е колата, полицаите тръгват, естествено. При всеки един случай, когато мине кола с тъмни стъкла, се проверява. Просто не са разбрали каква е колата. Не е имало скандали или пререкания, просто грешка. Трябва да се уточнят тези неща, за да не се получават подобни грешки„, заяви още вицепремиерът. nso-avtomobili-specialen-rezgimИнтересно – как от полицията не са установили, че колата със синя лампа, каквито са монтирани на колите на НСО, е автомобил със специален режим на движение?! При положение, че според информациите – са гонили „Мерцедеса“” на НСО от НДК в София до столичния квартал „Бояна“, където се намира резиденцията на българските президенти. Разстоянието е близо 10 километра.

Това прилича на провокация, коментират близки до Президентството.

Споделете тази публикация! Дайте шанс и на приятелите си да бъдат информирани! Харесайте страницата ни във Фейсбук!

  1. При съвременната информационна система могат да открият веднага собственика.Дори и мобилния му телефон.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Червено.bg © 2020 Frontier Theme