Сергей Станишев отправи критики към президента Радев

Sergei Stanishev

Бившият премиер и лидер на Партията на европейските социалисти (ПЕС) Сергей Станишев отправи критики към президента Радев поради неговата позиция против скандалната „Истанбулска конвенция” за измисления „социален пол”. Пред bTV Станишев заяви:

Stanishev bTV

Аргументите, които той сподели, са стряскащи. Правата на човека в България или в Полша, или във Франция, или в друга страна от Съвета на Европа не са вътрешна работа. Аргументът, че се отнемат права от държавата и се дават на неправителствени организации – не е състоятелен, освен че държавата не си върши работата в тази сфера”.

Станишев твърди, че скандалната конвенция била станала в България обект на „безумни интерпретации”. gay parad SofiaТя ще даде право на разни организации на хомоскексуалните хора да обикалят из детските градини и училищата в България, за да „проверяват“ – дали на децата се преподава, що е „социален“ или „трети пол“, алармират експерти. Учителите ще бъдат принудени да преподават на българските деца за „гей културата“ и за транссексуалните хора и как трябва да бъдат толерирани те. Това е много опасно, когато става дума за детската психика, категорични са психолози.

Споделете тази публикация! Дайте шанс и на приятелите си да бъдат информирани! Харесайте страницата ни във Фейсбук!

loading...
  1. н.вълчев

    Станишев е прав! Само ИДИОТИ може да Позволят на НПО и “Хомосексуални” да учат децата на полово и социално общуване, а Държавата да се прави на “ни чул, ни видял”! Това показва колко неадекватни са Противниците на Конвенцията против Насилието!

Вашият коментар

Червено © 2016 Tyxo.bg 

counter Frontier Theme