Десислава Атанасова от ГЕРБ “подхвана” и президента Радев, критикува го и му даде съвети

Desislava Atanasova GERB

За никого не е изненада, че все още на господин президента му липсва политически опит. В отчета за една година аз не чух много за неговата дейност. По-скоро чух отчет за всички останали институции в държавата“.

Това заяви пред БНР депутатът от ГЕРБ Десислава Атанасова, която е заместник-председател на Комисията по правни въпроси в Народното събрание.

Да излезем от военната терминология и да се държим по различен начин. Пред България има много сериозни предизвикателства и дребните заяждания между институциите не са в полза на никого. Най-вече не са в полза на институцията, която следва да демонстрира единението на нацията“.

Този съвет на държавния глава отправи Десислава Атанасова, която едва ли е известна с това, че стои над “дребните заяждания”.

Тя “не пожали” и БСП. Ето как Атанасова коментира вота на недоверие към кабинета на премиера Борисов, който беше внесен от парламентарната група “БСП за България”:

Аз очаквах да видя наистина качествени аргументи и мотиви. За съжаление този вот и неговите мотиви безкрайно дълго се провлачиха във времето. Три месеца се говореше за него. В крайна сметка БСП показа не само математическа безпомощност, но и политическа такава“, каза “острието на ГЕРБ”.

Споделете тази публикация! Дайте шанс и на приятелите си да бъдат информирани! Харесайте страницата ни във Фейсбук!

 

Подобни публикации


loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Червено © 2016 Tyxo.bg 

counter Frontier Theme