Президентът Радев и БСП в защита на българските деца, заплашени от конвенцията за “третия пол”

rsz_radev_ninova

Президентът Румен Радев и БСП се обявиха в защита на българските деца, които може да бъдат принудени да учат за измисления “трети пол”, ако Народното събрание ратифицира скандалната “Истанбулска конвенция”.

gei parad homoseksualisti

Това ще даде право на разни организации на хомоскексуалните хора да обикалят из детските градини и училищата в България, за да “проверяват” – дали на децата се преподава, що е “социален” или “трети пол”, алармират експерти. Учителите ще бъдат принудени да преподават на българските деца за “гей културата” и за транссексуалните хора и как трябва да бъдат толерирани те. Това е много опасно, когато става дума за детската психика, категорични са психолози.

На пресконференция днес, на която отчете първата година от мандата си, президентът Радев заяви: “Аз съм на мнение, че не е сега моментът да се ратифицира тази конвенция. Има далеч по-болни проблеми. Не трябва с тази конвенция да се отвлича вниманието от сериозните проблеми“.

От своя страна лидерът на БСП Корнелия Нинова обяви, че социалистите искат да бъде проведен референдум за “Истанбулската конвенция”. Те настояват да бъде спряна ратификацията на документа в Народното събрание.

БСП предлага въпросът – към българските избиратели, на допитването да бъде: “За” или против” сте ратификацията на Истанбулската конвенция?“.

Споделете тази публикация! Дайте шанс и на приятелите си да бъдат информирани! Харесайте страницата ни във Фейсбук!

Подобни публикации


loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Червено © 2016 Tyxo.bg 

counter Frontier Theme