Ето кой създаде тоалета на Десислава Радева, с който тя блесна във Виена (снимки)

Nevena Nikolova dizainerka

Българската дизайнерка, която създаде тоалета на Десислава Радева за посещението във Виена, разказа, че за нея това е кауза.

В първия ден на Новата 2018 година българският държавен глава и съпругата му посетиха Виена по лична покана на федералния президент на Австрия Александър Ван дер Белен. Двамата бяха почетни гости на световноизвестния Новогодишен концерт на Виенската филхармония.

Radev sapruga Viena

Тоалетът, който направихме, беше много сериозно обмислен, предвид че събитието беше и културно, и политическо, и музикално, и много емоционално заредено, така че задачата беше още по-тежка – да комбинираш толкова различни функции в една“, сподели дизайнерката Невена Николова пред БНТ.

Radeva Viena

Дизайнерката разказа и за процеса на работа по тоалета на Радева за Виена: “Започнах пробите тук. После ги продължих чрез скайп (Skype) от Лондон. До последно се занимавах с мострата на декорацията“.

Невена Николова сподели, че било изключително важно Радева да може да се чувства и движи свободно с роклята. Декорацията на ръкавите била изработена, така че да не пречи и да не убива при допир с тялото.

Роклите и за знаменитостите и за политическите личности са еднакво отговорни, защото са пред взора на милиони хора“, сподели дизайнерката.

Споделете тази публикация! Дайте шанс и на приятелите си да бъдат информирани! Харесайте страницата ни във Фейсбук!

Подобни публикации


loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Червено © 2016 Tyxo.bg 

counter Frontier Theme