Водещ народен представител от БСП обясни защо трябва да приключи управлението на ГЕРБ

Boiko Borisov proverka na remont na Okolovrastnoto v Sofia

БСП има конкретна управленска програма, която е готов инструмент за управление, ако има предсрочни избори. Не е случайно, че алтернативният бюджет, който предложихме, вече се изпълнява от управляващите“. Това заяви пред БНР зам.-председателят на парламентарната група на “БСП за България” Драгомир Стойнев.

stoinev

Той обясни, че допълнителните средства, които са дадени през последните дни на полицаите и болниците, са били предложение на левицата. Още преди да бъде приет националният бюджет, от БСП са предложили тези пари да бъдат отпуснати.

Изключително важно е този вреден мандат на ГЕРБ да бъде преустановен и да има изцяло ново управление, което да доведе до устойчив икономически растеж и справедливо разпределение на приходите“, каза Стойнев

Той добави: “Вотът на недоверие не е математика, а е политика. Не е адекватно управляващите да са спокойни от мисълта – дали ще съберат гласове. Не е важно това. Вот по темата корупция е първият подобен дебат в Народното събрание. Има само фасада на държавност“.

Споделете тази публикация! Дайте шанс и на приятелите си да бъдат информирани! Харесайте страницата ни във Фейсбук!

Подобни публикации


loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Червено © 2016 Tyxo.bg 

counter Frontier Theme