Самозабравил се наш “бизнесмен” обижда хората на труда в България

Ivailo Penchev Plevneliev

Поредният самозабравил се български “бизнесмен”, който е забогатял по “някакъв начин”, си позволи да обижда публично хората, които се трудят честно в България. Ивайло Пенчев, който напоследък е любимец на разни “светски” телевизионни предавания, “натрупал” милиони от производството на стени за катерене. В интервю за телевизия “Bulgaria ON AIR” въпросният “бизнесмен” не спря да се хвали сам и да обижда българите, които се трудят честно и поради това получават това, което може да се получи в България по този начин – почти нищо.

Ако повече българи в държавата са като мен – страната ни ще е доста по-добре. Няма достатъчно успели българи. Дълго време хората не са вярвали, че могат да успея. Нещата обаче вървят на добре“, заяви Пенчев.

Според него българската държава не поставя кой знае какви пречки пред хората, които искат да се развият и да натрупат богатство.

България поставя много по-малко пречки, отколкото други държави. Всеки, който не може да постигне целите си, си е виновен сам“, рече “бизнесменът”.

Той е категоричен, че в България вече рядко се срещат заплати от по 700-800 лева.

Такива заплати според мен не съществуват. Не знам кой получава такива ниски заплати. В България заплатите са съвсем различни. Наистина не знам къде има толкова ниски заплати“, твърди производителят на стени за катерене.

Ивайло Пенчев уточни, че не вярва в минималната заплата, защото ако човек не може да прави нищо – “то той не заслужавал и 300 лева“.

Въпросният предприемач ни го натрапват за пример чрез разни “светски” телевизионни предавания и кампании, но никой не обясни – как Ивайло Пенчев е “натрупал първия си милион”. Може би тогава ще му е по-лесно да раздава оценки за хората на труда в България?!

Споделете тази публикация! Дайте шанс и на приятелите си да бъдат информирани! Харесайте страницата ни във Фейсбук!

 

loading...

Вашият коментар

Червено © 2016 Tyxo.bg 

counter Frontier Theme