Ето как Елена Йончева отговори на депутат от ГЕРБ, който отново я “нападна” публично

Elena Ioncheva Zafirov BSP

Не работя за никакви служби – нито български, нито чужди. Ако това беше така, премиерът Борисов щеше да знае“.

Така депутатът от “БСП за България” Елена Йончева отговори пред журналисти на задочните обвинения на своя колега от ГЕРБ Делян Добрев, които той отправи в сутрешния блок на телевизия bTV.

Elend Ioncheva Delian Dobrev

Едно от твърденията на Добрев беше, че Йончева е нощувала в сграда на мажоритарния собственик на фалиралата КТБ Цветан Василев, докато е била в Хасково.

Пребивавала съм само в хотел “Хистори”, заяви Йончева.

Тя отговори и на обвинението, че обслужвала интереса на трима бизнесмени в Хасково, единият от които “седял на стола на кмета на Хасково”.

Не знам за кои трима бизнесмени говори. Ако смята, че има нещо нередно в общината, че продължава тази схема на корупция, която се практикуваше доскоро, да внесе сигнал и да даде публичност“, каза Елена Йончева.

Тя обясни пред медиите: “Моята битка не е срещу г-н Добрев, а срещу тази система, която е направена. Ако той има някаква информация, че подобни схеми продължават със същите и други фирми, нека каже за какво става въпрос!

БСП стои зад Елена Йончева, но въпросът е дали Бойко Борисов възлагал на българските служби да дискредитират Делян Добрев чрез нея“. Така членът на Изпълнителното бюро на БСП Атанас Зафиров коментира казуса.

Той заяви, че за пореден път ставаме свидетели на това как български политик – вместо да даде отговор на въпроси, които са му били поставени и които интересуват българското общество, се опитва да отклонява общественото внимание.

Тук възниква големият въпрос, който искаме да зададем към премиера Бойко Борисов – дали е възлагал на българските служби подобна задача, целяща дискредитирането на Делян Добрев чрез Елена Йончева. Ако ли пък той не знае за такова нещо, значи ли това, че Добрев лъже и прави неистинни внушения или можеше би службите правят нещо зад гърба на премиера на републиката“, попита риторично Зафиров.

Споделете тази публикация! Дайте шанс и на приятелите си да бъдат информирани! Харесайте страницата ни във Фейсбук!

 

 

Подобни публикации


loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Червено © 2016 Tyxo.bg 

counter Frontier Theme