От БСП обявиха свое важно политическо решение

rsz_ninova_bsp

БСП ще внесат сами вота на недоверие към правителството на Бойко Борисов, без ДПС. Това решение обяви лидерът на социалистите Корнелия Нинова.

На 17 януари внасяме вота сами, темата остава борбата с корупцията… Дали ДПС ще ни подкрепят в дебатите и гласуването е тяхното политическо решение“, обяви Нинова в кулоарите на парламента.

Тя обясни, че имат принципни различия с ДПС след изказването на почетния председател на Движението Ахмед Доган, който преди Коледа заяви, че според него няма политическа сила от опозицията, която може да поеме отговорността за управление на страната към днешна дата.

Имаме принципни различия. Първото е – твърдението, че няма готова опозиционна сила, която да поеме управлението. Ние само преди 6-7 месеца се явявахме на избори с управленска програма и с намерение да управляваме. Второто е – призивът да се пази стабилността и сигурността на страната. Съгласни сме, че България има нужда от това, но за нас основният генератор на несигурност е правителството на Бойко Борисов“, категорична е лидерът на БСП.

Споделете тази публикация! Дайте шанс и на приятелите си да бъдат информирани! Харесайте страницата ни във Фейсбук!

Подобни публикации


loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Червено © 2016 Tyxo.bg 

counter Frontier Theme