Лидерът на БСП отправи остри критики към управляващите

Ninova rech v parlamenta

Десет дни от началото на 2018 – десет големи проблема и един шанс за България – европейското председателство“.

С тези думи председателят на БСП за България Корнелия Нинова започна речта си в началото на новата пленарна сесия на Народното събрание.

Лидерът на БСП изброи от парламентарната трибуна основните проблеми на страната, проявили се още в първите дни на новата година.

Топим се като народ, по-малко се лекуваме, обедняваме, народът не може да търпи повече и иска алтернатива„, каза председателят на социалистите.

Народът ни продължава да изчезва, бележим негативен рекорд от 1945 година. Никакви фанфари не могат да заглушат този факт„, категорична е Нинова.

Започнахме годината така – 8 дни, 8 трупа. Властта не реагира адекватно, но народът реагира. Народът е на улицата – протести, протести, протести„, изтъкна тя.

40 общински болници излизат на протест. Никакви приказки за много пари за образование не могат да отменят този факт„, продължи лидерът на БСП.

Тече, всичко тече – саниран блок тече от всякъде, а преди санирането не е имал проблеми„, подчерта Нинова.

И оградата на границата падна пак„, каза още тя.

Председателят на социалистическата партия отбеляза и критичните статии във водещи европейски медии, определящи България като най-корумпираната страна в Европейския съюз.

Споделете тази публикация! Дайте шанс и на приятелите си да бъдат информирани! Харесайте страницата ни във Фейсбук!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Червено.bg © 2020 Frontier Theme