Лидерът на БСП: Нанесен е тежък удар по образа на България

Ninova lider BSP

Случващото се в последните седмици е тежък удар по образа на България, особено в началото на Председателството“. Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова след заседанието вчера (9 януари) на Консултативния съвет за национална сигурност (КСНС) при президента Румен Радев. Тя коментира показното убийство на бизнесмена Петър Христов. Той беше близък с втория човек в ГЕРБ Цветан Цветанов, а и с цялото ръководство на управляващата партия, коментират негови приятели.

Нинова каза, че всички институции трябва да се обединят и да положат максимални усилия за бързото разкриване на тежкото престъпление. Извършителят и поръчителите  трябва да бъдат изправени пред съда, за да изчистим лицето на България на прага на Председателството, категорична е лидерът на БСП.

Нинова отправи критики към правителството на Борисов, че то фатално закъснява и изпуска възможности за развитие на българската икономика, в контекста на общата политика за отбрана на Европа.
Заявих на министър-председателя, че ще го подлагаме на парламентарен контрол всеки ден за това – какво прави правителството по тези срокове“, изтъкна Корнелия Нинова.

Споделете тази публикация! Дайте шанс и на приятелите си да бъдат информирани! Харесайте страницата ни във Фейсбук!

Подобни публикации


loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Червено © 2016 Tyxo.bg 

counter Frontier Theme