Отново неприятности за лидера на БСП поради пътен инцидент

Ninova Dobrev BSP

Кола, в която е пътувала лидерът на БСП Корнелия Нинова, е останала повече от 2 часа в колона от автомобили. Тя се е образувала снощи поради верижна катастрофа в района на село Градево край Симитли. При нея три автомобила са се ударили един в друг, съобщи struma.com.

Нинова се е завръщала от среща със съпартийци в Гоце Делчев, когато попаднала в голямото задръстване край Симитли. Тя търпеливо изчакала полицията да пусне движението и продължила пътя си. Нейните колеги обаче са притеснени за сигурността й.

Лидерът на БСП беше потърпевша при две катастрофи в София през втората половина на миналата година. Служебната й кола беше ударена и двата пъти от таксиметрови автомобили. При това те са били към една и съща фирма.

При едната катастрофа Нинова получи мозъчно сътресение от камшичния удар. Лекарите й сложиха шина на врата, която тя носи в продължение на две седмици.

Националната служба за охрана (НСО) й предложи охрана, но Нинова отказа да бъде в тежест на данъкоплатците. В БСП са сериозно притеснени от пътните инциденти, при които лидерът им е потърпевша. Социалистите смятат, че те не са случайни. В началото на миналия декември председателят на БСП съобщи пред „Нова телевизия”, че вече разполага с частна охрана.

Лидерът на социалистите обикаля регионите на страната почти всяка седмица. БСП затяга редиците за местните избори, съобщиха от партията. В момента се възстановят стари структури, чиито председатели или са починали, или вече не могат да изпълняват функциите си.

Споделете тази публикация! Дайте шанс и на приятелите си да бъдат информирани! Харесайте страницата ни във Фейсбук!

Подобни публикации


loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Червено © 2016 Tyxo.bg 

counter Frontier Theme