Заместник-председателят на БСП Стефан Данаилов с изненадващ коментар за състоянието на своята партия

danailov-nova-800

Заместник-председателят на Националния съвет на БСП и депутат от “БСП за България” Стефан Данаилов направи твърде противоречив коментар за състоянието на своята партия.

Stefan Danailov interview

БСП все още не е готова да управлява, трябва да бъдем подготвени и да предложим решения“, заяви той в интервю за телевизия “Bulgaria ON AIR”.

Данаилов каза, че лидерът Корнелия Нинова е нужна на БСП, но понякога “залита в емоцията“.

Радев винаги е имал леви убеждения, но там съгласуване с БСП няма”, вярвайте ми“. Така актьорът-политик коментира отношенията на социалистическата партия с президента Румен Радев.

По думите му вотът на недоверие към правителството е важен, защото се поставят важните въпроси. Данаилов определи – като “преекспониране”, тезата на управляващите, че вотът щял да злепостави България по време на Европредседателството.

В момента президентът води разумна и добра политика. Според мен не разчетохме правилно думите на Доган, казах го и на Нинова. Той говори иносказателно, а ние го разбрахме повърхностно. В днешния ден ме тревожи фактът, че хората не живеят добре. И БСП да дойде на власт, няма как да кажа, че нещата ще се променят бързо. Трудно е времето, в което живеем“, заяви още Стефан Данаилов.

От срещите му с големи политици най-много го е впечатлила тази с Путин. “Респектира ме, той е уникален“, каза за него Данаилов.

Споделете тази публикация! Дайте шанс и на приятелите си да бъдат информирани! Харесайте страницата ни във Фейсбук!

 

Подобни публикации


loading...
  1. Г-н Данаилов, ние с Вас сме почти връстници, живяхме при тъй наречения комунизъм, и при управлението на Иван Костов. И мен са ми правили оценка на работата в партийното бюро- работници на които съм бил ръководител. Вярвай ми този строи си е отишъл. Аз сега не харесвам Борисов, но при възможността да гласувам за него и Курнелка винаги ще избера него. За сега не виждам по добър от него, а и не виждам някаква перспектива за комунизъм.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Червено © 2016 Tyxo.bg 

counter Frontier Theme