Ще принуждават ли децата ни да приемат “третия пол”? Правителството на Борисов одобри скандалната конвенция

Borisov ministerski savet 03 dekemvri 2018

Правителството предлага на Народното събрание да ратифицира “Конвенцията на Съвета на Европа за превенция и борба с насилието на жени и домашното насилие, което е и една от мерките в одобрения национален план”. Това съобщиха от правителствената информационна служба.

gei parad homoseksualisti

Това е т.нар. “Истанбулска конвенция”, която признава “третия пол”. Скандалният документ налага още от детската градина децата да се съобразяват с “въпросния пол”, коментират анализатори.

Преди дни от ВМРО излязоха с позиция, в която категорично се обявиха срещу ратифицирането на документа. Според партията на вицепремиера и военен министър Красимир Каракачанов тя “налага учебни програми за изучаване на хомосексуализъм и травестизъм и създава възможност за налагане на еднополови „бракове“.

Ако Народното събрание одобри “Истанбулската конвенция”, то нашата страна ще бъде задължена да дава статут на бежанец на всеки чужденец с “особености на пола”. С други думи, всеки “трансексуален” от трета държава може да получи гарантиран статут на бежанец у нас, тъй като в родината си може би е преследван заради „особености на пола”.

epicenter.bg

Споделете тази публикация! Дайте шанс и на приятелите си да бъдат информирани! Харесайте страницата ни във Фейсбук!

Подобни публикации


loading...
  1. Борисов може да строи МС с всичката администрация ,да се преброят като в казармата на “първи ,втори ,трети” и всеки трети да бъде за шест месеца пробно от т.нар.”трети” пол ,така по лесно ще възприеме от поданиците му това нововъведение…

  2. ТАКА СА ИМ НАРЕДИЛИ!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Червено © 2016 Tyxo.bg 

counter Frontier Theme