Вторият човек в ГЕРБ коментира своето отношение към президента Радев

Cvetanov Radev Borisov

Не съм отправил нито една обида към президента Радев. Той говори за бек вокали в парламента. Той говори за битки и борба. Ние не искаме да се борим. В политиката трябва да се търси винаги диалог. Всички институции трябва да се уважават. Виждаме как БСП и Радев имат еднакво мнение за вота на недоверие и налагането на вето на определени закони. Станахме свидетели и на факта, че един законопроект още не е приет, а президента говори за налагане на вето. Ние имаме различия с президента и те са основно по темата за самолетите“. Това заяви пред телевизия “Европа” зам.-председателят на ГЕРБ и председател на парламентарната група на партията Цветан Цветанов.

rsz_cvetan_cvetanov

Мнозинството е стабилно. Не се притесняваме от вот на недоверие. Смехотворно е БСП да говори за вот на недоверие по темата корупция. Това не е оценка на някой от ГЕРБ, а оценка на нашите европейски партньори… БСП са приели тактиката да бъдат агресивна опозиция, но избирателите не харесват противопоставянето“, обясни Цветан Цветанов.

Споделете тази публикация! Дайте шанс и на приятелите си да бъдат информирани! Харесайте страницата ни във Фейсбук!

 

 

loading...
  1. Няма доблестта да го погледне в очите

  2. Да,той говори истините,това не са обиди!

  3. Европейските ви партньори,са ви преценили,като големи глупаци,ще има сеир да гледат като ни вкарате в еврото,а няма никакво уважение към президента,защото не ги слуша Радев,това им създава проблеми,как позволихме на тези изпечени комунисти корумпирани до зъби,да ни командват и унищожават???

  4. Цв Цв като говори и вятър като духа ми е все едно.

Вашият коментар

Червено © 2016 Tyxo.bg 

counter Frontier Theme