Стилът на съпругата на президента Радев – една от най-коментираните теми през тази година (снимки)

Desislava Radeva

През януари встъпи в длъжност президентът Румен Радев. Визията на съпругата му Десислава бързо се превърна в една от най-обсъжданите теми в общественото пространство у нас. Несъмнено стилът й се промени изключително много през последната година – от първата пресконференция на съпруга й до днес, коментира изданието epicenter.bg.

prezident Radev pobeda na izborite za prezident

В нощта на президентските избори, когато Румен Радев беше избран за държавен глава, съпругата му се появи в костюм с пола. Тогава недоброжелатели коментираха, че тази пола е твърде къса – предвид новото положение на Десислава Радева.

Само няколко месеца по-късно визията на г-жа Радева се промени напълно. Съпругата на президента смени прическата си – огненочервеният нюанс на косата и беше заменен с доста по-меко русо-кестеняво. Тя значително увеличи дължината на полите и роклите, които облича, следвайки нормите на протокола.

Radeva v Bruksel

На срещата на лидерите на страните от НАТО в Брюксел през май, Радева застана гордо до най-стилните първи дами в света. Визията й беше дело на родни стилисти и дизайнери, на които тя не пропусна да благодари.

През юни първата ни дама пък блесна в бял гащеризон на рождения ден на Симеон Сакскобургготски. Няколко седмици по-късно заложи на червен тоалет при официално посещение на президента Радев в Полша.

rsz_rumen_radev_desislava_radeva

Несъмнено Десислава Радева извървява най-голяма еволюция във визията и стила си за последната година, което не остана незабелязано от модните стилисти. Това личи и в стилната й фотосесия за списание “Ева”.

Предстои да видим дали протоколните норми ще са в основата на избора й на тоалети през настъпващата 2018-та година.

epicenter.bg

Споделете тази публикация! Дайте шанс и на приятелите си да бъдат информирани! Харесайте страницата ни във Фейсбук!

Подобни публикации


loading...
  1. Най добре я облечете в макси рокли да мирясат всички!

  2. Кулиндели без мозък,дай им да гледат само парцали

  3. Кухо и безсмислено вглеждане, ЖЪЛТУРЩИНА! ЧЕРВЕНО, не Ви приляга!

  4. Дреме ми на малката червена шапчица…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Червено © 2016 Tyxo.bg 

counter Frontier Theme