Лидерът на БСП разби на пух и прах обвиненията на ГЕРБ и ги попита: “Защо лъжете за Корнелия Нинова? Разказа и за своя апартамент

Korne.ia Ninova oproverga GERB

Да си кажем истината днес! Уважаеми ГЕРБ, защо лъжете за Корнелия Нинова и “Техноимпекс”“. Така лидерът на БСП отговори на обвиненията срещу нея, които активисти на ГЕРБ отправиха за приватизацията на външнотърговското дружество.

“Искам истината”, призова Нинова. Тя опроверга твърденията, че живее в огромно жилище. Апартаментът й от 89 кв.м. е закупен на кредит, обясни тя.

Пред журналисти лидерът на социалистите представи документи, от които става ясно, че няма нищо нередно в нейните действия. Оказва се, че тя разполага с писмото на главния прокурор Сотир Цацаров, което той изпрати до активистите на ГЕРБ. Въз основа на него те отправиха обвинения, че Корнелия Нинова се е “облажила” при приватизацията на “Техноимпекс”. В писмото на главния прокурор до ГЕРБ обаче се посочва, че няма данни за закононарушения от страна на Нинова. Поради това днес лидерът на БСП попита: “Кой лъже?“.

pismo na prokuraturata za Ninova

Лидерът на БСП недоумява защо приватизацията се свързва само с нея и “Техноимпекс”. Тя подчерта, че не е продавала държавно и общинско имущество.

“Нямам никакви зависимости”, категорична е Нинова. Тя обясни, че в края на 90-те години на миналия век и през 2001-а година е имало общо три проверки на прокуратурата за приватизацията на “Техноимпекс”. При нито една от тях не е установена вина на лидера на БСП.

Нинова настоя публично да бъдат прегледани всички сделки от приватизацията и концесиите. “Къде е господин Борисов?”, попита тя.

Споделете тази публикация! Дайте шанс и на приятелите си да бъдат информирани! Харесайте страницата ни във Фейсбук!

Подобни публикации


loading...
  1. Браво Нинова! Натрий, за пореден път, лъжливите носове на управляващите!

  2. какво да споделяме.око има как и парите на Цветан Василев са на БСП.е браво

  3. Какво браво бе червени червенотиквеничковчета, Тодоров ви вади документи. 80 % сте!

  4. На мястото на Нинова бих ги съдил за клевета ! Така и БСП ще е чиста !

  5. DMS “KURNELIA”
    Да дарим една щастлива Коледа на другарка в немилост и нищета !

  6. ТОЧНО ТАКА, ГЕРБ ГОВОРЯТ ГЛУПОСТИ ……..УТРЕ ПО ГЕРБЕРСКАТА ТЕЛЕВИЗИЯ ИМ НАТРИИТЕ МУТРИТЕ

  7. ха да видим Десито какво ще каже !!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Червено © 2016 Tyxo.bg 

counter Frontier Theme