Лидерът на БСП разби на пух и прах обвиненията на ГЕРБ и ги попита: “Защо лъжете за Корнелия Нинова? Разказа и за своя апартамент

Korne.ia Ninova oproverga GERB

Да си кажем истината днес! Уважаеми ГЕРБ, защо лъжете за Корнелия Нинова и “Техноимпекс”“. Така лидерът на БСП отговори на обвиненията срещу нея, които активисти на ГЕРБ отправиха за приватизацията на външнотърговското дружество.

“Искам истината”, призова Нинова. Тя опроверга твърденията, че живее в огромно жилище. Апартаментът й от 89 кв.м. е закупен на кредит, обясни тя.

Пред журналисти лидерът на социалистите представи документи, от които става ясно, че няма нищо нередно в нейните действия. Оказва се, че тя разполага с писмото на главния прокурор Сотир Цацаров, което той изпрати до активистите на ГЕРБ. Въз основа на него те отправиха обвинения, че Корнелия Нинова се е “облажила” при приватизацията на “Техноимпекс”. В писмото на главния прокурор до ГЕРБ обаче се посочва, че няма данни за закононарушения от страна на Нинова. Поради това днес лидерът на БСП попита: “Кой лъже?“.

pismo na prokuraturata za Ninova

Лидерът на БСП недоумява защо приватизацията се свързва само с нея и “Техноимпекс”. Тя подчерта, че не е продавала държавно и общинско имущество.

“Нямам никакви зависимости”, категорична е Нинова. Тя обясни, че в края на 90-те години на миналия век и през 2001-а година е имало общо три проверки на прокуратурата за приватизацията на “Техноимпекс”. При нито една от тях не е установена вина на лидера на БСП.

Нинова настоя публично да бъдат прегледани всички сделки от приватизацията и концесиите. “Къде е господин Борисов?”, попита тя.

Споделете тази публикация! Дайте шанс и на приятелите си да бъдат информирани! Харесайте страницата ни във Фейсбук!

loading...
  1. Браво Нинова! Натрий, за пореден път, лъжливите носове на управляващите!

  2. какво да споделяме.око има как и парите на Цветан Василев са на БСП.е браво

  3. Какво браво бе червени червенотиквеничковчета, Тодоров ви вади документи. 80 % сте!

  4. На мястото на Нинова бих ги съдил за клевета ! Така и БСП ще е чиста !

  5. DMS “KURNELIA”
    Да дарим една щастлива Коледа на другарка в немилост и нищета !

  6. ТОЧНО ТАКА, ГЕРБ ГОВОРЯТ ГЛУПОСТИ ……..УТРЕ ПО ГЕРБЕРСКАТА ТЕЛЕВИЗИЯ ИМ НАТРИИТЕ МУТРИТЕ

  7. ха да видим Десито какво ще каже !!!!

Вашият коментар

Червено © 2016 Tyxo.bg 

counter Frontier Theme