Защо разбиха и ограбиха партиен клуб на БСП в София

razbit ofis BSP Sofia Krasno Selo

Клубът, в който се помещава Районният съвет на БСП в района “Красно село” в София, е бил разбит и ограбен през нощта на събота срещу неделя.

Това съобщи председателят на социалистите в столичния район Николай Николов, който е и общински съветник. Бандитите са откраднали два настолни компютъра, лаптоп, усилвателна уредба, принтер, микрофони и други по-дребни електронни уреди.

rsz_klub_bsp_sofia_razbit_ograben

Всички врати са разбити, както и двете метални каси с документи. В клуба е извършен истински погром, който може и да не е само с криминален характер, коментират социалисти.

От полицията са извършили оглед и издирват престъпниците, съобщи Николов. Той е притеснен, защото в твърдите дискове на откраднатите компютри имало лични данни на членове на организацията на БСП в “Красно село”. Тя е една от най-големите в София и в нея членуват 750 души. Николов призовава социалистите да внимават, ако получат съмнителни телефонни обаждания.

bspsf.bg

Споделете тази публикация! Дайте шанс и на приятелите си да бъдат информирани! Харесайте страницата ни във Фейсбук!

Подобни публикации


loading...
 1. Как са действали партизани в селски общини и мандри, това че тук не е запалено. Бандит от бандит взима. Нищо чудно да са бивши дкмс

  1. Бившите от ДКМС са в ГЕРБ днес заедно с номенклатурата на БКП и доносниците на ДС!

  2. Нинова станишев по имат вид на дкмс, а кой подпали автокрана ааааа

  3. Автокран за десетки хиляди лева, а тук кокошарска дейност

  4. Вие кога сте виждал партизанин? Нищо младите не сте научили от тях, само плюете срещу тях, а какво е ГЕРБ деца на партизани, а и ББ е служил при тях. Извод?

  5. Партизани са идвали в даскало да си разказват спомени, бил съм 2 или 3 клас 74/75г. Също на живо на сказки е идвал Ангел Каралийчев. На вас какво е отношението към крадци, ви оберат дома, ви запалят апартамента

  6. Симантизираш ли илия павлов, бушалките, карамански, баретата, те са 1:1 по действия партизани, от антон иванов, чавдар, нарушители срещу закон и власт, или се различават по действия….. А

 2. Познат почерк. безсилие и омраза.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Червено © 2016 Tyxo.bg 

counter Frontier Theme